Üçşehitler İlkokulu
Üçşehitler İlkokulu Gökpınar Mahallesi 70948. Sokak No 7 Çeltik / KONYA

VİZYON

Vatanını milletini seven ,bir yanı edep ve ahlakla donatılmış ,bir yanı da ilim ve irfan ile techiz edilmiş şuurlu nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Türkiye Cumhuruyeti Devleti´nin bekası ve Milletinin mutluluğu için bireyin ve toplumun sürekli eğitimi ve gelişmesini sağlamak,kültürül değerlerine bağlı,bunları gelecek nesillere aktaran,fırsat ve imkan eğitliği içinde evrensel ilkeleri gözeten yüksek karakterli netelikli öğrenciler yetiştirmektir.

Sosyal Kültürel ve Sportif alanlarda başarılarımız bulunmaktadır.

NORMAL

8.30-14.20

KALORİFERLİ

Belediyenin okul giriş çıkışına göre ücretsiz öğretmen servisi bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE 180 KM-İLÇE MERKEZİNE 6KM´DİR.ilçeye ulaşım belediye servisi ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.Öğretmenlerin bir kısmı Çeltik merkezde bir kısmı gökpınar kasabasında oturmaktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

GÖKPINAR KASABASI KUZEYİNDE KAŞÖREN,GÜNEYİNDE ÇELTİK,DOĞUSUNDA UZUNBEY,BATISINDA TORUNLAR YER ALMAKTADIR.